. . .

Basis Blackjack Strategieen

 

Een kijkje in de Basis Blackjack Strategieen
Basis blackjack strategie gaat over de verplichte beweging “hit” en “stand”. Blackjack strategie beschrijft wanneer een speler moet slaan en wanneer hij moet staan.

Bepaalde belangrijke definities
Het objectieve van blackjack is het hebben van een hand met een waarde groter dan die van de dealer zijn hand zonder boven 21. Om dit te bereiken moet de speler twee basis bewegingen maken als uitgelegd hieronder.

• Om te “slaan” is de dealer vragen naar een ander kaart. Dit wordt gedaan om de hand waarde te brengen in de buurt van 21. De speler moet in gedachten houden dat als hij de waarde van 21 overschrijdt hij dan kapot wordt

geslagen en het spel verliest.
• Om te “staan” is het negeren van een ander kaart. Een speler staat wanneer hij aanvoelt dat hij waarschijnlijk wordt kapot geslagen of hij slaat.

De basis blackjack strategie is afhankelijk van de handwaarde van een speler, gaat het om een zachte totale of een harde . Dit is voor essentieel belang om de concept van de zachte en harde totalen te kunnen begrijpen.
Een zachte totale is welke de Aas de waarde inneemt van 11. Een voorbeeld, een aas en een zes heeft een totale van 16. Een zacht totale heeft een voordeel, de Aas kan de waarde van 1 innemen als het nodig is.
• Alle andere totalen zijn harde totalen. Als volgt dat de harde totalen of niet toegang heeft en als ze hebben dan hebben de Azen een waarde van 1. Een voorbeeld als de hand een waarde van 9 heeft, een acht en een Aas, de Aas moet dan de waarde van 1 innemen om kapot te gaan te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *