. . .

Beschikbare Blackjack spel optie’s

 

De verschillende optie’s voor de spelers zijn als volgt:
Staande:
Dit is een keuze die de speler maakt als hij is blij met de kaarten die werdenuitgedeeld aan hem. Door het maken van deze beslissing, zegt de speler dat hij geen kaarten meer gedeeld wilt hebben en zal een risico nemen dat met de gedachte dat de dealer zijn kaart niet beter maakt met een dichter bij 21 dan hijzelf .

Hitting:
Door het aanvragen van een ‘hit’ van de dealer, vraagt de speler om nog een kaart het moet worden behandeld als hij voelt dat zijn kaarten niet voldoende rechtvaardigen op dit moment in het spel. Deze optie is uiteraard met risicofactor bevestigd als de spelerhet heel goed kan door meer bedragen dan het nummer 21 (en dus failliet gaan) als zijn kaart waarde te hoog is .

Splitsen:
Wanneer spelers zijn twee kaarten van dezelfde denominaties behandeld, kunnen zijworden toegestaan om deze kaarten te splitsen en twee nieuwe handen te maken.Een weddenschap die gelijk is aan de eerste van de speler inzet wordt dan geplaatsten een dubbele hand blackjack is uitgespeeld. Niet alle versies van blackjack ismogelijk om kaarten te splitsen, terwijl sommige het toestaan maar onder bepaaldevoorwaarden. In de klassieke blackjack is, bijvoorbeeld, zijn spelers meestal toegestaan om een hand een keer te splitsen.

Verdubbeling naar onder:
Dit is een optie meestal gekozen door de spelers die voelen dat ze vooruit zijn in het spel en vrij vertrouwen hebben in hun hand. Verdubbeling betekent dat de speler zijnoorspronkelijke inzet verdubbeld, en in ruil, mag alleen worden behandeld nog een kaart in het proces van het spel.

Overgave:
Net zoals de sterke speler zou kunnen overwegen van een verdubbeling naar beneden, zo kan de speler met een zwakke hand ‘overgave’ _op zijn kaarten op een bepaald punt in het spel. Echter, is de helft van de oorspronkelijke speler zijn inzetverbeurd door de handelingen bij het verlaten van het spel . Nogmaals, kunnencasino’s beperkingen opleggen aan overgave, met niet allemaal mogelijk voor deze optie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *