. . .

Nederland is een heel aantal geweldige casino- en pokerspelers rijk. We hebben WSOP bracelet winnaars, topteam spelers, de lijst is te lang om helemaal weer te geven maar de belangrijkste vier spelers hebben we er uitgelicht. Geen zorgen wanneer een speler nog niet op deze lijst staat en er wel thuishoort, we voegen regelmatig namen toe aan deze lijst. Kom dus geregeld kijken naar deze site om alles te leren over de beste Nederlandse spelers.

Marcel Lüske
Marcel Lüske, ook wel bekend als “The Flying Dutchman” is een pokerspeler van topklasse. Een echte heer aan de pokertafel, altijd keurig gekleed en als gimmick heeft hij een zonnebril omgekeerd op zijn neus staan. Lüske heeft de gewoonte om tijdens zijn spel te zingen. Marcel is sinds 2003 professioneel pokerspeler. Naar schatting heeft Marcel al meer dan 3,7 miljoen dollar verdiend met zijn pokercarrière.

Marc Naalden
Marc Naalden is een van de twee Nederlanders die ooit een WSOP bracelet won. Ondanks het feit dat Marc al jaren in België woont werd de titel toch op Nederlandse conto geschreven. Marc speelt als full-time pokerspeler een bijzonder verdienstelijke pot poker en zijn totale winst staat nu geschat rond de 1 miljoen dollar.

Lex Veldhuis
Een opkomend jong Nederlands pokertalent. Lex speelt veel online poker en we zien hem veel verschijnen in de grote toernooien. Lex geeft veel pokerinstructies via YouTube. We hebben hoge verwachtingen van deze jonge pokerspeler.

Rob Hollink
We hadden het al eerder over hem, Rob Hollink is de andere Nederlandse pokerspeler die ooit een WSOP bracelet heeft gewonnen. Rob is een oudere speler met een haarscherp oog voor de pokertafel. Een van de favoriete pokervarianten van Rob is Omaha poker. Rob is opgenomen in de lijst van FullTiltPoker Pro’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *