. . .

Meespelen met buitenlandse loterijen

Een grote hoeveelheid van de Nederlandse bevolking doet regelmatig mee aan één of meer loterijen in Nederland. De meest bekende loterijen zijn de Staatsloterij, de Lotto en de Postcodeloterij. De hoogte van de jackpot kan dan ook erg hoog oplopen met bedragen boven de twintig miljoen. Echter hebben de meeste loterijen in Nederland slechts één keer per week of zelfs één keer paar maand een trekking. De trekking vindt bij de meeste loterijen in het weekend plaats tijdens bepaalde gesponsorde programma’s zoals Weekend Miljonairs. De hoogte van de jackpot loopt hoog op maar dat er nog hogere bedragen worden weggegeven in het buitenland is ook vaak genoeg bericht. Dat is ook niet zo gek, omdat een land zoals Amerika veel meer spelers van loterijen heeft waardoor het prijzengeld ook aanzienlijk hoger kan liggen.

Zo lopen de prijzen van loterijen in Amerika soms wel op tot 390 miljoen dollar. In maart van het jaar 2007 waren er twee winnaars van de Mega Millions Jackpot dat het hoogste bedrag is dat ooit gewonnen is bij een loterij. Echter houdt de IRS wat de Amerikaanse versie van de Belastingdienst is wel een bepaald percentage in van gewonnen bedragen. Het is echter als Nederlands publiek nu ook mogelijk om mee te spelen met internationale loterijen. Wij kunnen namelijk net als de mensen in het buitenland een ticket kopen waardoor we ook kans maken op deze extreem hoge prijzen. Het mooie van buitenlandse loterijen is dat ze haast ook nog dagelijks plaatsvinden.

Zo zijn er websites zoals Lotter.com die een overzicht aanbieden van de grootste loterijen ter wereld met een totale jackpot hoogte van 556 miljoen dollar of meer. Via deze website is het mogelijk om tickets te kopen voor loterijen in Italië, Spanje, Amerika, Canada en vele andere landen. Je kunt je namelijk heel simpel bij de site registreren en een account aanmaken. Via de vele betaalmogelijkheden die de site aanbiedt kun je geld storten en meespelen met buitenlandse loterijen en zo ook kans maken op jackpotten boven de honderd miljoen.

De loterijen met de hoogste jackpotten zijn overigens in Amerika en Italië waar de loterijen een echte rage zijn onder de bevolking. Zo staat de jackpot van de Amerikaanse Powerball loterij nu al op $120,000,000 en de jackpot van de Italiaanse SuperEnalotto op het bedrag van €56,100,000. Daarnaast biedt de site van Lotter ook de mogelijkheid om een handige Iphone applicatie down te loaden waarbij je op de mobiele telefoon kan bekijken wat de winnende nummers zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *